Ερωτήσεις

  1. Ποιοι είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορώ να πληρώσω;

  • Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (είτε ολόκληρο το ποσό είτε προκαταβολή και εξόφληση με μετρητά στον οδηγό)

  • Όλο το ποσό με μετρητά στον οδηγό.

  2. Εάν έχω ήδη εξοφλήσει το ποσό της μεταφοράς και αυτή ακυρωθεί, θα χάσω τα χρήματά μου;

      Εάν η μεταφορά ακυρωθεί μέχρι και 2 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία πραγματοποίησής της, τότε χάνετε το 100% του συνολικού ποσού.

  3. Εάν η πτήση ή το δρομολόγιό μου έχει καθυστέρηση, ο οδηγός θα με περιμένει για την παραλαβή μου;

     Οι συνεργάτες μας ενημερώνονται συνεχώς για τις ώρες αφίξεων των πτήσεων και των δρομολογίων των πλοίων καθώς και για πιθανές καθυστερήσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα περιμένουν να σας παραλάβουν και να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

  4. Τι γίνεται σε περίπτωση που φτάσω νωρίτερα από την συμφωνημένη ώρα;

      Αν και συνήθως οι συνεργάτες μας βρίσκονται νωρίτερα στα σημεία συνάντησης, στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να περιμένετε στο σημείο που έχει συμφωνηθεί έως ότου έρθει να σας παραλάβει. Επίσης θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο επικοινωνίας μας ώστε να σας δοθούν οδηγίες ή πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο συνεργάτης μας. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά, είναι να έχετε ανοιχτό το κινητό σας τηλέφωνο.

  5. Πώς θα αναγνωρίσω τον άνθρωπο που θα με περιμένει;

    Ο συνεργάτης μας θα περιμένει στο χώρο άφιξής σας, κρατώντας μία ταμπέλα με το όνομά σας. Όταν εσείς το δείτε, θα κατευθυνθείτε προς εκείνον. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι φυσικά να έχετε ανοιχτό το κινητό σας τηλέφωνο για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συνεργάτης μας.

  6. Τι συμβαίνει σε περίπτωση που τελικά δεν συναντηθώ με τον συνεργάτη σας;

      Το να μη μπορεί ο συνεργάτης μας να σας παραλάβει είναι μία πολύ σπάνια και ειδική περίπτωση. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση αδυναμίας του συνεργάτη μας, το patrastaxi.gr θα σας αποστείλει κάποιο άλλο αυτοκίνητο για να σας παραλάβει και να σας πάει στον προορισμό σας. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά, είναι να έχετε ανοιχτό το κινητό σας τηλέφωνο.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Aia
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜMΕΣ
Aegeanair
Olympic Air 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ
Yen
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Nel
Bluestarferries
Anek 
Hellenicseaways